Wednesday, January 10, 2007

1:A HANDLEDARMÖTET 2007+LARS

SÅ var det dags igen, första handledarmötet år 2007.
Fast idag var det inget vanligt handledarmöte för vi fick besök av vår medbedömare Lars Christensson. Mötet gick bra och Lars kom med bra tips och handledning om hur vi "lätt" kunde kolla upp den ekonomiska biten. Sen visade vi upp våra modeller vilket det förhoppningsvis snart ska komma upp bilder på så att man kan skåda vårt hus i miniformat även här på vår blogg.
Vi i ARC AID känner att det börjar bli lite stressigt nu när alla de där datumen som innan legat så många sidor bort i kalendern närmar sig med hastig fart. Mycket ska göras på bara några få veckor men det känns ändå som vi har allt under kontroll...för tillfället.
Imorgon eller på fredag så blir det in till stan för att köpa modell-lera och special papper för att bygga klart den sista pappersmodellen. Sen har vi delat upp arbetes uppgifter inom gruppen så Mathilda kommer under veckan att ha hand om att sammanställa fakta och presentationen om Pakistan, Steffi(Tiffany) ska fixa till 3D bild av vårt hus och Maria ska sammanställa den arkitektiska delen. Sounds fun huh?!

CIAO!

No comments: